Tipperne Camping

JOMO Camping – Glæden ved at være uden internet på Camping

  

JOMO Camping - Glæden ved at være uden internet på Camping.  Vi er stolte af at kunne tilbyde masser af nærvær, hygge og fordybelse. Begrebet JOMO dækker over den glæde der er ved at man ikke altid er online.

Vi har investeret i en stak brætspil, som kan og må bruges af campister. Vi har orientering-løbskort og kompas til brug i skoven. Vi har hjulpiskere til at piske fødeskummet til den varme kakao. Brug af de hjemmedyrkede absolut økologiske krydderurter til madlavningen. Vi har et stort udvalg i byt eller lån ugeblade samt bøger. Tag kikkerten, fuglebogen og de nærmeste med på fugle safari på Tipperne.  Og glem for en stund alt om facebook, mail, tv, wifi mv. Kort sagt nyd nær-været med dine nærmeste. Den største gave man kan give sin familie/sine nærmeste.

Men vær helt rolig du finder wifi på restauranter mv. tæt på.

 

  

Svend Brinkman skriver: ”...kan vi sammen prøve at erstatte angsten for at gå glip af noget med glæden ved at gå glip af noget. Lad mig foreslå jomo som et opbyggeligt begreb: Joy of Missing Out…Lad os hylde filosofien om ’less is more’, og lad os få mere stilhed, nærvær og sindsro”.

da_DKDanish
de_DEGerman da_DKDanish